Emre Kulcanay ve imarpanosu.com 'u Twitter'da takip edin

6 Şubat 2015 Cuma

Fikirtepe'deki ilk banka garantörlüğü ortaya çıktı



Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında Bakanlık tarafından müteahhit firmalardan istenen banka garantörlüğü uygulaması başladı. Fikirtepeli Kadınlar Facebook sayfasından paylaşılan belgelere göre Platin Müteahhitlik ve ortağı Panorama Harman Grup, kentsel dönüşüm projeleri için Türkiye Finans Bankası'ndan banka garantörlüğünü aldı bile... İşte detaylar ve o belge...

Fikirtepe kentsel dönüşümde son haber, FİDEM çatısı altında örgütlenen ve Fikirtepeli Kadınlar'dan geldi. Fikirtepeli Kadınlar'ın Facebook sayfalarından paylaştığı bilgilere göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kentsel dönüşüm projesi için banka zorunluluğu yaptırımına uyan ilk firma Platin Müteahhitlik ve ortağı Harman Group, Fikirtepe projeleri için Türkiye Finans'tan 150 milyon TL'lik referans mektubunu aldı.

İşte o belge ve Fikirtepeli Kadınlar grubunun açıklamaları;




1- PLATİN MÜTEAHHİTLİK ( DRL GROUP) FİRMASININ 19 NUMARALI YAPI ADASINDA KAMULAŞTIRMANIN OLMASI İLE BİRLİKTE GİZLİ ORTAĞI OLAN PANORAMA HARMAN GROUP FİRMASI AÇIKLAMAYA KARAR VERDİ.

2- PANORAMA HARMAN FİRMASI ACARLAR GROUP FİRMASI İLE GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİREREK FİKİRTEPE'YE PROJE ÜRETMEKTEN ÇOK MUTLU OLDUKLARINI ANLATTILAR

3- ACARLAR GROUP MADENCİLİK , OTOMOTİV , TURİZM , NAKLİYAT , GIDA , MOBİLYA , BETON , İNŞAAT , ORMAN ÜRÜNLERİ , YEDEK PARÇA VE TÜRKİYE'DE 300 Ü AŞKIN PETROL BAYİSİNE SAHİP BİR FİRMA.

4- FİRMA YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDE FİDEM DERNEĞİNİN VE BAKANLIĞIMIZIN TAVSİYESİNE UYARAK FİKİRTEPE'DE BİR İLK OLMASI ADINA HER PROJELERİNDE YAPTIKLARI BANKA GARANTÖLÜĞÜ VERECEĞİNİ TEYİT ETTİLER.

5- BUGÜNE KADAR YAPTIKLARI PROJERLERİNE TEK TEK BAKTIM VE ÇEŞİTLİ BANKALARDAN HER PROJE İÇİN AYRI AYRI GARANTÖRLÜĞÜNÜ GÖRDÜM VE ÖRNEK OLMASI ADINA FİRMADAN İZİN ALARAK SİZLERLERLE PAYLAŞIYORUM.

6- TÜM BU GELİŞMELERİ BU PAZAR GÜNÜ ARSA SAHİPLERİNE VERECEKLERİ BİR DAVETTE BASIN KARŞISINDA PROJE SUNUMLARIYLA BİRLİKTE AÇIKLAYACAKLARINI DİLE GETİRDİLER.

Fikirtepeli Kadınlar Facebook grubu:

https://www.facebook.com/groups/28786135747/10152723156200748/?ref=notif&notif_t=group_activity

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder